huis

Published on november 29th, 2017 | by Ferry

0

Bopita baby bedden

Voor je baby wil je natuurlijk een aangename slaapkamer creëren. Goede nachtrust is belangrijk voor de ontwikkeling van je kind. Het is dan ook een goed idee om te beginnen met het uitkiezen van een bed. Diverse merken bieden verschillende soorten baby bedden aan, zoals Bopita. Bij Bopita ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Tevens zijn de meubels zowel mooi als praktisch. Het is dus zeker de moeite waard om eens te kijken naar een Bopita bed.

De diverse soorten Bopita baby bedden

Bij Bopita heb je veel keuze uit leuke en handige baby bedden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie wieg. Bopita biedt wiegen met stabiele poten aan, maar je kan ook gaan voor een schommelwieg. Je kunt je baby met een gerust hart laten slapen in de wieg met stabiele poten. Dankzij de spijlen aan de zijkant van de wieg kan je baby er niet uit kruipen. De schommelwieg is ideaal als jij je baby overdag in de woonkamer wil laten slapen. Je kunt je baby dan eenvoudig in de gaten houden. Het is ook mogelijk om voor een ledikant te kiezen. Een ledikant kun je net als een stabiele wieg op diverse plekken in huis neerzetten, bijvoorbeeld in jullie slaapkamer, in de babykamer of in de woonkamer. Baby’s en kinderen groeien ongelooflijk snel. Bopita begrijpt dat je niet steeds een nieuw bed wil kopen. Het merk heeft daarom speciale bedden ontwikkeld die je eenvoudig om kunt bouwen. Dit houdt in dat je eerst een ledikant hebt, die je vervolgens kan veranderen in een peuterbed. Je kunt daardoor meerdere jaren gebruik maken van één bed. Lijkt zo’n bed je erg handig? Neem dan een kijkje bij de Bopita Babyflex Mix & Match lijn. De Bopita baby bedden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Als je een neutrale kleur zoekt is grijs of wit een goede keuze. Natuurlijk bieden zij ook bedden aan in het lichtroze en lichtblauw. Zo kun je het baby bed volledig afstemmen op de slaapkamer van je baby. Qua vormgeving zijn de Bopita baby bedden vrij simpel en stijlvol. Ze zijn voorzien van subtiele details, zoals een sierlijk randje aan de bovenkant van het bed. Je kan ook kiezen voor een bed dat geen sierrandjes bevat. Welk bed je ook kiest, dankzij de minimalistische vormgeving kun je de bedden makkelijk combineren met andere meubels. Zo wordt het inrichten van een mooie babykamer erg eenvoudig. Bopita biedt niet alleen baby bedden aan, maar ook kasten en bureaus. Deze meubels komen goed van pas als je baby opgroeit. Tevens passen deze meubels perfect bij de stijl van de bedden.

De voordelen van de Bopita baby bedden

Je wil natuurlijk het beste bed voor je baby vinden. Een goed baby bed is veilig, stevig en praktisch. Daarnaast is het ook fijn als het bed er mooi uitziet. Bopita heeft de baby bedden volledig afgestemd op deze punten. De bedden zijn gemaakt van stevige en kwalitatief hoogwaardige materialen. Je kunt het bed daardoor jarenlang gebruiken zonder dat deze beschadigd raakt of stuk gaat. De bedden worden volgens NEN-normen geproduceerd. Voor een Bopita bed wordt alleen verf op waterbasis gebruikt, aangezien andere verfsoorten schadelijke stoffen kunnen bevatten. Als je kiest voor een bed uit de Mix & Match lijn kun je deze ombouwen tot een peuterbed. Je kindje kan dan zelf in en uit het bed stappen als hij of zij oud genoeg is.

Tags: ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑