Kantoor Restylen

Published on december 29th, 2015 | by Ferry

0

De vloer ligt!

De basis is compleet, want de vloer ligt erin! Ik ben er zo blij mee, de kleur past bij de uitstraling die ik in gedachten had. Ook voelt de vloer heerlijk warm aan en ik kan gerust op mijn sokken of pantoffels door het kantoor lopen zonder uit te glijden.

De gordijnen ophangen..

Dan is het nu tijd voor een ander belangrijk element, namelijk de gordijnen. Daarvoor moet ik eerst de clipjes boven het raam bevestigen, zodat het gordijn daaraan bevestigd kan worden. Ik ben zeker geen lui persoon, maar ik gebruik toch liever een boormachine om de schroeven snel en makkelijk in de muur te krijgen. De eerste paar gaan zo de muur in, dat gaat lekker vlot! Nee hè… De boormachine doet het niet meer! Ach ja, het was toch een beetje een oud apparaat. Laat ik maar op internet kijken of ik snel aan een boormachine kan komen. Dit ziet er wel goed uit, een handige accu schroefboormachine. Voor meerdere doeleinden geschikt en wordt snel geleverd. Precies wat ik zoek, ideaal!
Nu ik niet verder kan met klussen kan ik bedenken of er nog iets in mijn kantoor ontbreekt. Wat me namelijk wel een beetje dwarszit, is dat het met de gordijnen erbij misschien wel iets te donker wordt. Fel licht is niet fijn, maar weinig licht is ook geen optie. Een collega die ik net appte raadde mij deze hanglampen aan. Stoer, modern en trendy, daar houd ik wel van! Zo’n lamp is zowel stijlvol als functioneel boven mijn bureau.

Nu neem ik eerst een kopje espresso, dan ga ik straks een lamp bestellen.

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑