Kantoor Restylen

Published on december 22nd, 2015 | by Ferry

0

Dit wordt mijn nieuwe interieur!

Na enkele dagen wikken en wegen ga ik vandaag dan eindelijk beslissingen nemen en producten bestellen.

Beslissing genomen, op naar de bestelling!

Over het kiezen van de mooiste kunstplant ben ik al uit. Ik zag in dezelfde webshop namelijk een prachtige kunst Philodendron. Deze kunstplant heeft mooie grote bladeren en is vrij hoog, waardoor het een eyecatcher in mijn kantoor zal worden. Die bestel ik nu maar meteen!
Ook heb ik besloten dat de Douwes Dekker vloer toch het beste voor mij zal werken. Ik heb vloerverwarming in mijn kantoor en deze vloer is daarvoor geschikt. Het anti slip laagje was zeker een voordeel. Als ik dan weer eens een briljante ingeving heb en direct aan de slag wil, heb ik geen zin om in de haast uit te glijden! Een vloer online bestellen is best spannend, maar ik vertrouw erop dat het helemaal goed gaat komen.
Om ook terug te komen op die gordijnen: ik heb geen gewone gordijnen gekocht, maar vouwgordijnen. Goed licht is essentieel voor elke kunstenaar en daglicht is in de meeste gevallen het mooist. Het is zonde om het licht volledig te blokkeren door een gordijn. Met een vouwgordijn kan ik eenvoudig zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt. Zo kan ik genieten van het natuurlijke licht, maar word ik op zonnige dagen niet verblind.

Ik kan echt niet wachten tot de bestellingen geleverd worden, want mijn handen jeuken om ermee aan de slag te gaan! Deze week heb ik tijd om te klussen, dus dat ga ik ook zeker doen. Zodra de vloer erin ligt kan ik de gordijnen ophangen en bedenken waar alles moet komen te staan.

 

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑