Kantoor Restylen

Published on december 15th, 2015 | by Ferry

0

Help! Wat is de perfecte keuze voor mijn kantoor?

Vorige week vertelde ik over alles wat er nodig was voor de inrichting van mijn kantoor. Volgens mij heb ik alle essentiële onderdelen nu wel gevonden, dus het is tijd om knopen door te hakken!

Welke vloer ga ik kiezen?

Het lijkt me verstandig om nog eens naar die vloeren te kijken omdat de vloer voor mij erg belangrijk is. Die blijft hopelijk een paar jaar liggen en het vervangen is wat lastiger. Redenen genoeg om de juiste keuze te maken.

Allergiearm Douwes Dekker Laminaat of toch een Moduleo warmte isolerende vloer?

Nou had ik het toevallig laatst met kennissen over mijn voorkeur voor laminaat. Zij zeiden dat ik het beste kon kiezen voor een PVC vloer, aangezien ik vloerverwarming heb. Meteen diezelfde avond ben ik natuurlijk weer achter mijn laptop gekropen om de perfecte PVC vloer te vinden. Ik twijfel nog tussen twee merken, namelijk Douwes Dekker en Moduleo. Die van Douwes Dekker is bijna niet te onderscheiden van een houten of stenen vloer en het voelt warm aan. Ook zijn de vloeren allergie-arm en ze hebben een antisliplaagje. Die van Moduleo is weer krasbestendig, warmte isolerend en je krijgt 15 jaar garantie. Zo’n vloer moet inderdaad wel een aantal jaren meegaan. Ik ga hier nog over nadenken, want beide vloeren hebben zo hun voordelen.
Ook zit ik eraan te denken om gordijnen aan te schaffen. De zon schijnt namelijk precies door het zijraam in de middag. Dit is soms best lastig als ik net lekker aan het werk ben.

De komende dagen ben ik erg druk met mijn werk, dus ik denk overal nog even over na. Zodra het wat rustiger wordt wil ik meteen met mijn kantoor aan de slag! Ik houd jullie op de hoogte!

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑