Kantoor Restylen

Published on januari 19th, 2016 | by Ferry

0

Het kantoor is af!

Na een paar weken kan ik het dan eindelijk zeggen: mijn kantoor is helemaal af en ik ben er ontzettend blij mee! Het is precies zo geworden zoals ik in mijn hoofd had, of misschien zelfs wel nog beter. Nu nog even met een espresso on the side alles doornemen.

Even reflecteren..

Het idee kwam spontaan bij me op en dat kan nog wel eens voor problemen zorgen. Gelukkig liep alles soepeler dan ik had verwacht en was ik binnen een paar weken al klaar! Alle producten werden snel geleverd en alles werd in perfecte staat bezorgd. Hierdoor hoefde ik niets terug te sturen.
De klok die ik als laatste bestelde hangt inmiddels ook aan de muur. De klok maakt het geheel af. Het is niet alleen handig, maar het is ook een toffe accessoire.
Mijn kantoor heeft dankzij de plant en de klok een unieke twist gekregen, zonder dat ik veel spullen nodig had. Daar ben ik altijd dol op, ook als ik het huis van een ander inricht. Zo min mogelijk spullen zo effectief mogelijk inzetten!
Het enige dat jammer was, was dat de boormachine plotseling ermee ophield toen ik de gordijnen wilde ophangen. Maar elk nadeel heeft zijn voordeel. Zo heb ik nu een nieuwe boormachine, die de volgende dag al geleverd werd. Dat had ik nooit verwacht, dus ik was zeker blij verrast!

Nu mijn kantoor af is gaat het weer kriebelen om iets anders in mijn huis aan te pakken. Als alles steeds zo soepel verloopt zou ik ook wel een andere ruimte een makeover willen geven, al geniet ik nu eerst van mijn splinternieuwe kantoor.

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑