Kantoor Restylen

Published on december 8th, 2015 | by Ferry

0

Inrichting veranderen is lastiger dan gedacht..

Het inrichten van het huis of een kamer van een ander is toch makkelijker dan je eigen huis inrichten. Gelukkig heb ik tijd gehad om over de inrichting van mijn nieuwe kantoor na te denken.

Hoe fleur ik mijn kantoor op?

Een prullenmand mag zeker niet ontbreken met al die schetsen die ik maak. Natuurlijk moet de prullenmand passen bij de inrichting. Ook een nieuwe kantoorkast is hoognodig. De oude die er nu nog staat puilt uit van alle mappen, schetsen en andere spullen. Die heeft helaas zijn beste tijd wel gehad.

Kunstplanten voor dummies

Trouwens, weet je nog dat ik het de vorige keer over Riverdale accessoires had? Daar kom ik toch van terug, aangezien er nog meer manieren zijn om een kantoor aan te kleden. Wat mij nou geweldig lijkt zijn enkele planten om mijn kantoor wat frisser te laten ogen. Helaas heb ik geen groene vingers en ben ik zo druk dat ik waarschijnlijk vergeet ze water te geven. Ik kan dus beter kiezen voor kunstplanten die geen onderhoud vereisen. Vanochtend heb ik bij Leen Bakker gekeken voor deze spullen, maar dat was niet helemaal mijn smaak. Na even op het internet rondgekeken te hebben, kwam ik enkele leuke spullen tegen. Zo zag ik deze toffe draadmanden die niet zullen misstaan in mijn kantoor. Het vinden van de kunstplanten was wat lastiger, omdat ik wel wil dat ze er realistisch uitzien. Op deze website vond ik meerdere mooie exemplaren, dus daar kan ik later nog naar kijken om een keuze te maken.

Natuurlijk heb ik ook gekeken naar kantoorkasten aangezien dat één van de belangrijkste elementen is. Ik heb iets totaal anders kunnen vinden dan mijn vorige kast, want die was na enkele maanden al volgepakt. Deze kantoorkasten hebben genoeg ruimte en diverse vakken!

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑