Lifestyle no image

Published on december 21st, 2018 | by Ferry

0

Maak kennis met van Westen Mannenmode

De grootste modemannenzaak van Zeeland staat in Zaamslag en heet Van Westen Mannenmode. Deze status heeft de winkel niet in één keer bereikt, daar is een historie van bijna 100 jaar aan vooraf gegaan. Van Westen Mannenmode heeft een naam hoog te houden als het gaat om herenkleding van zeer hoge kwaliteit. De collectie van van Westen Mannenmode bestaat dan ook uit gerenommeerde merken met een betrouwbare reputatie. Heren kunnen hier terecht voor mannenmode voor alle gelegenheden. Van vrijetijdskleding, tot zakelijke maatpakken. Ook voor je trouwpak kun je hier terecht of voor de huur van black tie kleding voor een galafeest.

De geschiedenis van van Westen Mannenmode

Van Westen Mannenmode wordt in 1923 opgericht als kleermakerij en winkel door Johannes van Westen. Helaas overlijdt hij in 1932 op 35 jarige leeftijd, waarna zijn vrouw de zaak door de crisis- en oorlogsjaren leidt. Als na de oorlog zoon Piet de winkel overneemt en verhuisd naar een nieuwe locatie, behoort van Westen Mannenmode inmiddels tot een populaire winkel op het gebied van mannenmode. Vanaf de jaren 80 komen de zonen van Piet van Westen in de winkel en behoort de winkel reeds tot de grootste mannenmodezaak van Zeeland. De eigenaren zijn niet bang voor nieuwe technologische ontwikkelingen en lopen hier dan ook constant mee voorop. Met een eigen app, touchscreens in de zaak en ook nog eens de titel ‘winkel van de toekomst’, toegekend door Microsoft, is van Westen Mannenmode klaar voor de toekomst.

Vakmanschap

De roots van de winkel, een kleermakerij wordt na 100 jaar nog steeds in ere gehouden. Alleen na zoveel jaren is er enorm veel kennis en vakmanschap opgebouwd betreffende stoffen en het verstellen van kleding. Dit zie je nog steeds terug in het atelier van de winkel. Alle kleding die je bij van Westen aanschaft kan gratis, snel en vakkundig in het atelier versteld worden, zodat je altijd gegarandeerd bent van een perfecte pasvorm.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑