Kantoor Restylen

Published on januari 5th, 2016 | by Ferry

0

Mijn vernieuwde kantoor!

De afgelopen dagen heb ik hard aan mijn kantoor gewerkt en ik ben nu al tevreden met het resultaat! De accu schroefboormachine werd snel geleverd waardoor ik verder kon met het ophangen van de gordijnen.

Strak en sfeervol interieur

Mijn oude bureau ziet er nog mooi uit, dus die heb ik onder het grote raam gezet. De nieuwe kantoorkast heb ik links van mijn bureau tegen de muur geplaatst en de kunstplant pronkt in de hoek van mijn kantoor. De draadmand staat vlak naast mijn bureau zodat ik makkelijk troep weg kan gooien.
Efficiënt werken is erg belangrijk, zeker als ik het weer eens druk heb! De hanglamp die ik besteld heb kwam gisteren binnen en die heb ik direct opgehangen boven mijn bureau. Mijn kantoor heeft echt een metamorfose ondergaan; het ziet er nu al zo anders uit dan eerst! Het blijft me verrassen hoeveel enkele kleine aanpassingen een ruimte compleet kunnen veranderen.
De strakke vloer sluit naadloos aan bij de simpele, moderne meubels en de vouwgordijnen. Met de accessoires zoals de draadmand en de kunst Philodendron krijgt de ruimte een sfeervolle uitstraling.

Tijdens het werken in mijn kantoor kwam ik er achter dat ik echt een klok mis. Dit is wel het enige wat nog echt ontbreekt, het kantoor is daarna helemaal af. Ik ga straks een mooie wandklok bestellen. Die wil ik dan waarschijnlijk naast het raam en boven mijn bureau hangen. Zo kan ik altijd de tijd in de gaten houden, want te laat komen bij een afspraak laat ik mij niet gebeuren!

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑