Lifestyle

Published on oktober 21st, 2016 | by Ferry

0

Nieuw hoeft niet nieuw te zijn!

Ik vertelde de vorige keer al dat ik samen met de familie een WhatsApp-groep heb aangemaakt. We spreken elkaar nu veel vaker en daardoor zijn we goed op de hoogte van elkaar. Het is ook handig dat we elkaar foto’s kunnen sturen. Ik krijg regelmatig foto’s van mijn neefjes te zien en mijn oom kocht laatst een nieuwe auto die we zo even konden bewonderen. We zijn nu bezig met het plannen van een familieweekend!

Ideeën voor het familieweekend

Iedereen heeft andere ideeën over de invulling van het familieweekend, maar waarschijnlijk huren we in deze regio twee grote huisjes op een vakantiepark in de natuur. In verband met de kleine kinderen in onze familie wilden we niet al te ver weg gaan. We zijn van plan om in de buurt van het park te gaan wandelen of fietsen in de natuur. Gelukkig zitten we niet al te ver bij een grote stad vandaan, dus we kunnen ook lekker de stad verkennen en uit eten gaan. Het beste van beide werelden! Ik heb jullie ook laten weten dat ik een betere telefoon wilde kopen. Mijn oude telefoon kan echt niet meer, hij wordt steeds langzamer en zit ook behoorlijk onder de krassen. Ik heb ervoor gekozen om een tweedehands telefoon te kopen. Het scherm van die telefoon was wel beschadigd, maar daardoor is deze veel goedkoper dan een nieuw model. Nu kan ik makkelijk de iPhone reparatie betalen en ben ik alsnog goedkoper uit! Echt super, dan heb ik straks een model wat er als nieuw uitziet maar waar ik minder geld voor neer hoef te leggen.

Tags: ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑