Klussen no image

Published on december 21st, 2018 | by Ferry

0

Ontdek de mogelijkheden van 3M Tapes

3M is een wereldberoemd bedrijf die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van hechtingsmaterialen. De beroemde post-it notitie papiertjes in allerlei kleuren kent iedereen wel. Ook dit is de uitvinding van 3M. Het bedrijf is al ruim 100 jaar oud en komt ook vandaag de dag nog steeds met de nieuwste technische mogelijkheden en blijft zich inzetten met nieuwe innovaties om jouw te voorzien van lijmen, tapes en andere hechtingsproducten om jou het leven een stuk gemakkelijker te maken. Ook de 3M tapes zijn enorm geliefd bij zowel particulieren als voor zakelijk gebruik.

Soorten 3M tapes

De 3M Tapes zijn legendarisch en al jaren een geliefd product voor afdichtingen of het laten hechten van materialen. Zo heeft 3M een zeer uitgebreid assortiment aan verschillende soorten tapes voor vrijwel elke klus. Dit kan enkelvoudige tape zijn, maar ook de 3M dubbelzijdige tape is erg populair. De tapes van 3M kunnen voor klussen gebruikt worden, zoals het afplakken van randen bij een schilderbeurt, maar er zijn ook tapes waarmee je een schilderij aan de wand mee kunt tapen. Zo hoef je nooit meer een gat in je muur te maken. Maar ook voor goede plakband die je op kantoor gebruikt moet je bij 3M zijn. Voor industrieel en zakelijk gebruik heeft 3M ook een groot assortiment tapes. Van gekleurde tapes om bepaalde onderdelen te markeren tot extra sterk hechtende tapes voor het aanbrengen van stellages of panelen.

Dragers en lijmen

De 3M tapes bestaan uit een drager en een laag lijm. Het is afhankelijk voor welk soort toepassing je een bepaalde drager of lijm nodig hebt. Betreffende de dragers zijn er dragers van papier, polyester, cellofaan, linnen of een vezeldrager. Elke soort heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hetzelfde geldt met de lijm. Afhankelijk van de toepassing kies je voor een lijmlaag van siliconen, rubber of acrylaat. Een ding weet je zeker bij 3M tapes: je hebt absoluut een kwalitatief hoogstaande tape.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑