Klussen

Published on februari 18th, 2017 | by Ferry

0

Tijd om weer te klussen

In mijn familie ben ik vaak de persoon die gevraagd wordt om even te helpen met klusjes. Daarmee bedoel ik het in elkaar zetten van kasten of het plaatsen van enkele planken. Dat doe ik natuurlijk graag voor ze, maar dan wil ik het wel op de juiste manier doen. Het heeft geen zin om het snel even in elkaar te zetten en dat later blijkt dat de kast in elkaar valt of dat de planken naar beneden vallen. Daar kan ik echt niet tegen! Ik wil dat ze zo lang mogelijk plezier hebben van een klus die ik geklaard heb. Binnenkort ga ik mijn ouders helpen met het in elkaar zetten van nieuwe kasten, aangezien ze de oude willen vervangen. Daar moet ik nog wel eerst een aankoop voor doen!

Nieuwe boormachine

Goed gereedschap is bij het klussen natuurlijk van belang! Ik heb daarom besloten dat ik weer een nieuwe boormachine wil aanschaffen. Ik twijfel alleen tussen een Bosch accuboormachine of een Makita accuschroefboormachine. Het handigst is als ik de machine kies die voor zoveel mogelijk klussen geschikt is zodat ik aan één boormachine genoeg heb. Gelukkig komen mijn nieuwe aankopen daarbij goed van pas! Ik heb net een glaasje sherry ingeschonken, een plaatje opgezet en nu kan ik even surfen op internet om uit te zoeken welke voor mij het beste is! Als ik de boormachine eenmaal in huis heb, overleg ik met mijn ouders wanneer we de kasten in elkaar kunnen zetten. Ik heb er wel zin in omdat ik zulke klusjes altijd gezellig vind. Ondertussen klets je een beetje bij en je ziet meteen resultaat van je werk.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑