Home

Published on oktober 20th, 2015 | by Ferry

0

Welkom op mijn blog!

Ik ben Ferry, 42 jaar en wonend in Rotterdam. Om de dag goed te starten begin ik met een kop koffie, het liefst een espresso zo intens mogelijk. En nee, geen kop koffie wat meer naar slootwater smaakt dan koffiebonen. Ik zeg altijd: ‘Een dag geen koffie, is een dag niet geleefd’. 

Ik ben aannemer van beroep en eigenlijk altijd bezig met verbouwen en klussen, ook in mijn eigen huis. Stijl? Strak en modern, net zoals mijn stad. Zodra ik weer vol met ideeën zit wil ik deze gaan toepassen in mijn eigen huis. Kleine veranderingen kunnen toch geen kwaad, op zijn tijd.. Ik hou van gemak, voorzieningen in mijn huis waardoor alles een tikkeltje gemakkelijker wordt. Op dit moment ben ik bezig met automatische bediening voor mijn gordijnen via mijn mobiel, leuk man! Kan ik zo vanuit mijn bank of bed de gordijnen laten openen of sluiten! Naast mijn obsessie voor verbouwen en klussen doe ik aan sporten. Ik pak graag de mountainbike om er op uit te gaan.

Ik wil graag mijn ervaringen op het gebied van klussen en verbouwen met jullie delen via deze blog, het is namelijk mijn dagelijks leven!


About the AuthorBack to Top ↑