Kantoor Restylen

Published on december 1st, 2015 | by Ferry

0

Zo restyle ik mijn kantoor!

Vanochtend lag ik in bed en ik kreeg ineens een geweldig idee! Ik ga maar eens mijn kantoor veranderen! Het kan toch eigenlijk niet dat een aannemer een saai, eenvoudig kantoor heeft? Ik werk het liefst in een inspirerende omgeving en op dit moment is mijn huidige kantoor alles behalve dat.

Wat wil ik aan mijn kantoor veranderen?

Goed, voordat ik ga brainstormen heb ik eerst een lekkere kop koffie nodig. Een espresso uiteraard! Die geur en smaak geeft me zoveel energie dat ik elke dag fluitend aan de slag ga. In mijn huidige kantoor staat alleen een bureau, een bureaustoel en een kast. Als je rondkijkt zie je geen enkele accessoire staan om de kamer wat interessanter te maken.
Ook de kleur van de vloer is een doorn in het oog. Die moet er sowieso uit als ik het grondig ga aanpakken. Laat ik daar mee beginnen: de vloer is tenslotte de basis van elke ruimte. Ik wil dat mijn kantoor wel een moderne, strakke uitstraling krijgt. Eens even googelen… Hmm, die drukke tapijten vind ik niets en ook hout kan mij niet echt bekoren. Het laminaat ziet er wel goed uit. Simpel en strak, maar toch ook een beetje huiselijk en gezellig. Perfect!

Kantooraccessoires kiezen

Die accessoires spoken nog steeds door mijn hoofd. Nu ik toch bezig ben kan ik daar ook wel even naar kijken. Voor mij is het belangrijk dat de accessoires mijn kantoor meer sfeer geven, maar dat ze de ruimte niet overheersen. Het merk Riverdale spreekt mij wel aan. Diverse accessoires met een zwart en wit kleurenschema, dat past goed bij mijn smaak! Ook nog eens genoeg keuze, dus dat zit wel goed.

Toch moet er nog veel aan het kantoor gebeuren. Naast de vloer zijn er andere basiselementen die ontbreken. Eerst maar met het werk aan de slag, dan denk ik nog even na…

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑